Amstelwijck A16 0271 webp
Kavels

Ruimte direct beschikbaar voor kantoor en bedrijfsruimte!

In de afgelopen jaren heeft de gemeente Dordrecht het masterplan herzien en is de plancapaciteit van AmstelwcijkA16 aangepast aan de marktbehoefte, waarna het aantal gebruikers toenam. 

Op het park is begin 2024 een mix van diverse gebruikers aanwezig, waaronder een Van der Valk Hotel, en kantoorgebouwen in gebruik bij: o.a. Trust International, Besix, TSG Netherlands, Equans, Securitas. Het nieuwe hoofdkantoor van Accountskantoor Visser & Visser is in aanbouw. Naast een uitstekende kantorenlocatie is Amstelwijck A16 ook een goede vestigingslocatie voor bedrijven met licht productiewerk of die een opslagfunctie nodig hebben naast de ruimte voor hun kantoorfunctie. De gemeente Dordrecht is eigenaar van percelen bouwgrond op Amstelwijck A16 en biedt de volle eigendom van die grond ter verkoop aan voor kantoorgebruikers én bedrijven die zich willen vestigen in het gebied. U kunt uw nieuwe pand in eigen beheer ontwikkelen. Benieuwd naar de beschikbare ruimte? Kijk op de kaart voor de mogelijkheden!

Amstelwijk-A16-kavelkaart-jan2024

Beschikbaar

Reservering

Onder optie

In ontwikkeling

Image 13

UW BEDRIJF OP 
AMSTELWIJCK A16?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over Amstelwijck A16 ontvangen of wilt u graag een afspraak om uw vestigingsmogelijkheden te bespreken?

Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Bert ten Veen – Acquisitie
06 20 09 28 93
info@amstelwijcka16.nl

©2024 Amstelwijck A16

Ontwerp en realiatie: Nuvastgoed