Amstelwijck A16 0255 webp
Locatie

Ruimte direct beschikbaar voor kantoor en bedrijfsruimte!

Met haar unieke karakter, strategische positie ten opzichte van mainport Rotterdam, en onderdeel van de agglomeratiekracht van de zuidelijke Randstad, investeert de stad volop in de toekomst. 

Dordrecht is een stad die op tal van onderdelen in minder dan15 jaar tijd een gigantische metamorfose heeft ondergaan. Graag nodigen wij u uit om samen met ons de volgende stap te zetten. De economie in de regio groeit en verduurzaamt. We zien een bedrijfsleven dat volop investeert in innovatie, duurzaamheid en techniek, een aantrekkende logistieke markt en een historische binnenstad waarvan de aantrekkingskracht op (toeristische) bezoekers in grote sprongen toeneemt. Daarbij kenmerkt de stad zich door een rijke traditie van samenwerking. Graag kijken wij samen met u ver vooruit. We heten u dan ook graag welkom in onze prachtige stad!

Amstelwijck A16 3832
Image 10

OVER AMSTELWIJCK A16

Aan de zuidwestzijde van Dordrecht, naast Rijksweg A-16 (Rotterdam – Breda – Antwerpen) en de verbindingsweg N-3 bevindt zich Amstelwijck A16. Een modern, jong en stijlvol terrein met circa 70.000 m² direct uitgeefbare grond. Rijkswaterstaat pakt de doorstroming van het knooppunt A16/N3 aan met de aanleg van een nieuwe oprit van de N3 naar de A16 en andere op- en afritten. Klik hier om de nieuwe aansluiting te bekijken. Er is een mix van diverse gebruikers aanwezig, waaronder een Van der Valk Hotel, en kantoorgebouwen in gebruik bij Engie Services, Trust Computer Products, Blue Jay Software , TSG ,Codeless, Besix en Alphatron.

Amstelwijck A16 is een goede vestigingslocatie voor bedrijven met licht productiewerk of die een opslagfunctie nodig hebben naast de ruimte voor hun kantoorfunctie. De gemeente Dordrecht is eigenaar van percelen bouwgrond op Amstelwijck A16 en biedt de volle eigendom van die grond ter verkoop aan voor kantoorgebruikers én bedrijven die zich willen vestigen in het gebied.dsn

UW BEDRIJF OP 
AMSTELWIJCK A16?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over Amstelwijck A16 ontvangen of wilt u graag een afspraak om uw vestigingsmogelijkheden te bespreken?

Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Bert ten Veen – Acquisitie
06 20 09 28 93
info@amstelwijcka16.nl

©2024 Amstelwijck A16

Ontwerp en realiatie: Nuvastgoed